top of page

Adatgyűjtés és feldolgozás

Adatgyűjtés

A különböző célú Field Force-k teljes tevékenysége figyelemmel kisérhető és ellenőrizhető. Minden adat, amit a rendszerbe rögzítettek a felhasználók, riportolhatók a megfelelő döntések támogatása érdekében.

Létrehozhatók Dashboardok, amelyeken a vállalati KPI-k alakulását lehet nyomonkövetni. A kereskedelem változására azonnali választ lehet adni, ezzel a versenytársak tevékenységét is hatékonyan lehet lekövetni.

Önálló vagy ERP integrált

SFA rendszereink önállóan vagy vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel együttműködve is működhetnek. Az SFA rendszer minden funkciója használatba vehető, függetlenül attól, hogy a törzsadatokat a központi vállalatirányítási rendszerből vesszük át és az adatokat a valamilyen más alkalmazásban értékeljük.

A rendszerben használt törzsadatok bevitelét a LeadSys SFA Operátor Windows web vagy kliens alkalmazásban tudjuk rögzíteni, a riportok a LeadSys SFA Reports-ban vagy a MS PowerBI-ban lekérdezhetők.

Termék támogatás

A rendszereinket támogató szolgáltatásokkal kiegészítve is ajánljuk partnereinknek.

Üzemeltetés keretében minden olyan tevékenységet átvállalunk partnereinktől, ami a rendszer működtetésével, eszközök biztosításával kapcsolatos.

Backoffice szolgáltatásunk időszakosan vagy határozatlan időre biztosítja a munkatársakat a rendszer adatainak karbantartására, riportok készítésére.

Biztonság & Ellenőrzés

Jelentős és erőteljes jelentéseket, valamint a szükséges teljesítménymutatókat (KPI) nyújtunk a kiszámítható döntéshozatalhoz.

A hatékonyság és a termelékenységen alapuló alkalmazotti teljesítmény értékelése könnyen elvégezhető. Lehetőség van azonnal reagálni a piaci és / vagy a munkavállalói változásokra.

Idő- és Költségmegtakarítás

Nincs felesleges információ, időigényes munkamódok, kettős folyamatok vagy költséges megoldások.

 

Csökken az időráfordítás a megfelelő ügyfelek eléréséhez, a gyűjtött adatok alapján a mindig a megfelelő ajánlatok jutnak el hozzájuk. Jelentős költségmegtakarítás érhető el a POS marketing anyagok kezelésében is.

Integráció & Használhatóság

SFA rendszerünk hatékonyan és gyorsan integrálható a meglévő informatikai rendszerekhez. A végfelhasználók nagyfokú elfogadása garantált, a LeadSys SFA rendszer használatához nincs szükség speciális IT szaktudásra.

“Mindennapi tapasztalatokból született”

bottom of page