top of page

LeadTech a megfelelő választás

Cégünkről

A LeadTech Kft. (korábban Lead System Hungary Kft) a magyar mobilinformatikai piac dinamikusan fejlődő vállalata. Cégünk az elsők között nyújtott értékesítés támogató mobilinformatikai megoldásokat az FMCG szektor szereplői számára a kilencvenes évek közepétől. Hazai piacvezető szerepünket az informatika és az értékesítés terén szerzett tapasztalatainknak, ismereteinknek, és az igényes munka iránti hűségünknek köszönhetjük.

Célunk

A LeadTech Kft. termékeivel és szolgáltatásaival főként a fogyasztási cikkek piacán tevékenykedő gyártó és kereskedelmi vállalatok értékesítési folyamatait támogatja, segíti. Célunk, hogy iparági és informatikai tudásunkat folyamatosan fejlesztve, új irányokat keresve értékes, hasznos partnerként minden segítséget megadjunk ügyfeleinknek. 

Értékeink

Ügyfeleink értékesítési tevékenységét hatékonyan, minden pillanatban ellenőrizhetően és átláthatóan támogatjuk, pontos információkat biztosítva a napi feladatok magas szintű ellátására. Testreszabott szoftvereink minden esetben jól kialakított, átlátható folyamatok mentén készülnek, melyet tanácsadással, oktatással, valamint külső, megosztott kereskedelmi erőforrások bérbeadásával is támogatunk.

Csapatunk

Hiszünk abban, hogy nem csak kiváló, nagy tudású munkatársak, hanem elsősorban jó emberek kellenek ahhoz, hogy csapatként elérjük a céljainkat. 

bottom of page