top of page

LeadSys SFA üzemeltetés

A LeadSys Support csapata a cég által készített megoldásokat és rendszereket teljes mértékben lefedő szolgáltatásokat nyújt. E szolgáltatások segítségével ügyfeleinknél bevezetett rendszereinket úgy tudjuk támogatni, hogy akik minket választottak, akár el is felejthetik az SFA rendszerrel szemben támasztott üzemeltetési igényeket.

shutterstock_384780040.jpg

Helpdesk

Minden ügyfelünkkel folyamatos kapcsolatot tartunk fenn, így a lehető leghamarabb képesek vagyunk reagálni ügyfeleink igényeire. Cégünk üzemeltető csapata naprakész információkkal képes technikai támogatást nyújtani rendszereink felhasználói számára. A rendszer testreszabhatóságának köszönhetően rendszereink bármilyen üzemeltetési megoldással implementálhatók.

BackOffice

A BackOffice szolgáltatásainkkal értékes időt és pénzt takaríthatunk meg Önöknek. Ön az alapvető üzleti tevékenységére összpontosít, mi segítjük a mindennapi feladatainak elvégzését azzal, hogy átveszünk és kiküszöbölünk időigényes tevékenységeket és munkafolyamatokat. Emellett flexibilis erőforrás modellünk segítségével virtuális formában ideiglenes munkaerőt tudunk biztosítani.

bottom of page