top of page

Szoftver fejlesztés

Tapasztalataink szerint nem létezik két egyformán működő cég, s célunk ügy-feleink értékesítési folyamatainak lehető leghatékonyabb támogatása, ezért az általunk készített informatikai megoldások mind egyedi, az ügyfél igényei szerint kialakított rendszerek. Ugyanakkor tudjuk, hogy nem minden vállalat engedheti meg magának a teljesen testre szabott SFA rendszerbevezetését, nekik készítettük el a LeadSys Box rendszer, amit folyamatosan karbantartunk, kiegészítünk és fejlesztünk a modern eszközök és technológiák fejlődésével párhuzamosan.

Hogyan csináljuk?

A kezdetekor az igényfelmérések során meghatározzuk, hogy milyen funkciók, kívánságok és ötletek vannak jelen. A következő lépésként felbecsüljük, hogy milyen létező technológia integrálható a rendszerbe az időt és pénz megtakarításához.

 

Megközelítésünk eredményeképpen egy követelményprofil jön létre egy olyan dokumentum formájában, amely technológiákat, prioritásokat és minden további szükséges szoftverfejlesztést tartalmaz. Emellett tervet is kínálunk, amely biztosítja az új szoftver megoldások fokozatos bevezetését és elfogadását.

bottom of page